Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verslaafde Sheen twitterde tijdens vrijpartijen

Charlie Sheen was vorig jaar zo verslaafd aan Twitter dat hij zelfs berichtjes maakte terwijl hij seks had. Dat zegt zijn ex-vriendin in the New York Post.

Charlie Sheen was vorig jaar zo verslaafd aan Twitter dat hij zelfs berichtjes maakte terwijl hij seks had. Dat zegt zijn ex-vriendin Bree Olson maandag in the New York Post.

De pornoster, een van de voormalige ‘goddesses’ van Sheen, bezingt haar bedavonturen met de acteur in haar nummer Hollywood Douchebag. “Hij postte berichtjes op Twitter terwijl we seks hadden”, zingt Olson. In de krant geeft ze toe dat het over Sheen gaat.

“Charlie ontdekte Twitter toen we net begonnen waren met daten. We hebben een aantal grappige ervaringen gehad”, vertelt ze. Ondanks dat Sheen volgens Olson helemaal bezeten van Twitter was, voelde ze zich er niet door beledigd. “Ik vond het eigenlijk wel grappig.”

Inmiddels is Sheen een stuk minder enthousiast over Twitter. Zondag wiste hij na zestien maanden zijn account. Sheen begon vorig jaar maart met twitteren en had dankzij zijn ’tigerblood’-periode al binnen 48 uur een miljoen volgers. De 48-jarige acteur kwam destijds diverse keren in het nieuws door zijn roerige privéleven. Dat kostte hem uiteindelijk zijn rol in de comedyserie Two and a Half Men.

[Novum]