Search
Close this search box.

‘Victoria Beckham wil nog één keer Spice Girl zijn’

Victoria Beckham wil nog een keer met de Spice Girls optreden. Ze stelt één voorwaarde: dat de Spice Girls hierna nooit meer bij elkaar komen.

Victoria Beckham heeft haar vier Spice Girls-collega’s blij gemaakt met het nieuws dat ze nog een keer wil optreden tijdens de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen. De zangeres stelt één voorwaarde: dat de Spice Girls hierna nooit meer bij elkaar komen. Dat beweren ingewijden tegenover de Britse boulevardkrant Daily Mail.

Het optreden van de meidengroep, die hits scoorde als Wannabe en Mama, is nog niet officieel bevestigd. Victoria Beckham gaf eerder aan wel veel zin te hebben in een optreden rondom de Olympische Spelen, hoewel ze een comebacktoer niet ziet zitten.

Volgens de Daily Mail zijn de overige Spice Girls niet meer zo gecharmeerd van hun collega Victoria. Geri Halliwell zou tegen haar vrienden hebben gezegd dat ze Victoria na het eenmalige optreden nooit meer wil spreken. “Mel B heeft gelijk, ze is de spirit van de band kwijt”, zou Ginger Spice hebben gezegd.

Gespeculeerd wordt dat de Spice Girls tijdens de sluitingsceremonie van het sportevenement in Londen hun hits Wannabe en Spice Up Your Life ten gehore brengen. Na enorme successen in de jaren negentig gingen de Spice Girls in 2000 uit elkaar. Zeven jaar later kwamen ze weer samen voor een korte reünietoer.

[Novum]