Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zoon Coolio verdwijnt jarenlang achter tralies

De zoon van Gangsta’s Paradise-rapper Coolio moet minimaal 3,5 jaar brommen. De 22-jarige Grtis Ivey werd in november gearresteerd na een beroving met een wapen

De zoon van Gangsta’s Paradise-rapper Coolio moet minimaal 3,5 jaar brommen. De 22-jarige Grtis Ivey werd in november gearresteerd in Las Vegas na een beroving met een vuurwapen. Ivey heeft het eerder deze week op een akkoordje gegooid met justitie, schrijft entertainmentwebsite TMZ.

Ivey heeft toegegeven dat hij de gewapende overval heeft gepleegd. In ruil daarvoor laat justitie vier andere aanklachten tegen hem varen. De 22-jarige krijgt minimaal 3,5 jaar cel, maar kan ook voor tien jaar achter tralies verdwijnen. Op 12 september krijgt Ivey zijn straf te horen.

Grtis zat in maart korte tijd samen met zijn vader vast. Coolio werd in de gokstad van de weg geplukt tijdens een verkeerscontrole. Toen bleek dat er nog twee arrestatiebevelen openstonden, belandde Coolio in de cel. De 48-jarige rapper kon gaan na het betalen van een borgsom.

[Novum]