Search
Close this search box.

‘Brad feliciteert Jennifer met verloving’

Brad Pitt heeft Jennifer Aniston gefeliciteerd met haar verloving. Een ingewijde vertelt The Daily Mirror dat Brad Jennifer daags na haar verloving belde.

Brad Pitt heeft zijn ex Jennifer Aniston gefeliciteerd met haar verloving. Een ingewijde vertelt de Britse boulevardkrant The Daily Mirror dat Brad Jennifer daags na haar verloving belde.

“Hij wilde laten weten dat hij het fijn vond om te horen dat ze gaat trouwen”, weet de bron. “Hij grapte dat hij graag een uitnodiging wilde hebben, waarna ook Jennifer moest lachen. Maar Brad was serieus toen hij zei dat hij erg blij is voor Jennifer en Justin.”

Anistons vriend Justin Theroux ging vrijdag, op zijn 41e verjaardag, op z’n knieën. Jennifer en Justin zijn ruim een jaar samen. Het huwelijk van Aniston en Pitt liep in 2005 na vijf jaar op de klippen toen Pitt op de set van Mr. & Mrs. Smith Angelina Jolie had leren kennen.

Niet alleen de 43-jarige Aniston maakt zich op voor een huwelijk, ook de 48-jarige Pitt heeft trouwplannen. Zijn verloving met Jolie werd in april wereldkundig, volgens geruchten trouwen de twee binnenkort bij hun Franse landgoed Château Miraval.

[Novum]