Search
Close this search box.

Duran Duran schrapt concert wegens zieke toetsenist

Duran Duran heeft zaterdag een concert moeten schrappen. De Britse popgroep moest de show afblazen omdat toetsenist Nick Rhodes oververmoeid is.

Duran Duran heeft zaterdag op het laatste moment een concert moeten schrappen. De Britse popgroep, die zijn hoogtijdagen beleefde in de jaren tachtig, moest de show afblazen omdat toetsenist Nick Rhodes oververmoeid is. Veel fans hadden zich toen al verzameld bij de concertzaal in Atlantic City.

“Ik heb mezelf door de laatste paar optredens heen geworsteld en hoopte dat ik me er simpelweg doorheen zou slaan”, laat Rhodes weten. “Maar vandaag voelde ik me zo slecht dat ik naar een dokter moest.”

“We balen er echt enorm van dat we onze ongelooflijk trouwe fans moeten teleurstellen door een show op het laatste moment af te zeggen”, vervolgt hij. “De dokter heeft me echter sterk aangeraden om dat in dit geval te doen.”

Duran Duran, bekend van hits als The Reflex, The Wild Boys en A View to a Kill, is nu al bijna twee jaar onafgebroken op tournee. De band hoopt de afgelaste show de komende dagen in te kunnen halen.

[Novum]