Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘Ex-man nam overdosis door sms Amy Winehouse’

Blake Fielder-Civil heeft een overdosis genomen nadat hij een oude sms van Amy Winehouse las. Dat beweert de moeder van de ex van de vorig jaar overleden Amy.

Blake Fielder-Civil heeft een overdosis genomen nadat hij een oude sms van Amy Winehouse las. Dat beweert althans de moeder van de ex-man van de vorig jaar overleden zangeres. Fielder-Civil ligt momenteel in het ziekenhuis en wordt in een coma gehouden.

Blake is sinds kort weer op vrije voeten. “Hij had geen telefoon in de gevangenis en hij bekeek oude berichten van Amy toen hij vrij kwam”, vertelt de moeder van Fielder-Civil aan de Britse boulevardkrant The Sun. “In de sms zei Amy dat ze peetmoeder wilde zijn van zijn zoon Jack.”

Toen hij de oude sms van Winehouse las, begon volgens zijn moeder Georgette het rouwproces weer opnieuw. Zijn moeder is bang dat hij vervolgens zelfmoord probeerde te plegen. Blake kon vorig jaar niet bij de uitvaart van zijn ex zijn, omdat hij vastzat wegens diefstal.

Amy’s vader Mitch beschuldigt Fielder-Civil ervan zijn dochter aan de drugs te hebben geholpen. Blake, die al jaren kampt met een heroïneverslaving, was van mei 2007 tot augustus 2009 getrouwd met Winehouse. De Britse zangeres overleed vorig jaar aan de gevolgen van een alcoholvergiftiging.

[Novum]