Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onderbroek Elvis Presley wordt geveild

Een onderbroek van Elvis Presley gaat onder de hamer. Tijdens een veiling worden op 8 september verschillende bezittingen van de King of Rock-‘n-roll verkocht.

Een onderbroek van Elvis Presley gaat volgende maand onder de hamer. Op een veiling in het Britse Stockport worden op 8 september verschillende bezittingen van de in 1977 overleden King of Rock-‘n-roll verkocht.

Volgens de BBC brengt de onderbroek naar verwachting ongeveer tienduizend pond op. Het broekje is niet gewassen sinds Elvis het onder een van zijn beroemde witte pakken droeg, in 1977.

Ook een bijbel van de zanger, die eerder deze maand precies 35 jaar geleden stierf, gaat onder de hamer. Het boek brengt naar verwachting rond de 25 duizend pond in het laatje. Presley kreeg de bijbel in 1957 met kerst en maakte hierin verschillende aantekeningen.

Daarnaast wordt een persoonlijke film van Priscilla Presley, die tussen 1967 en 1973 met Elvis getrouwd was, verkocht. Op de beelden zijn onder meer hun trouwerij en vakanties te zien.

[Novum]