Search
Close this search box.

Peter Andre herboren dankzij jonge vriendin

Peter Andre heeft zich in tijden niet zo jong gevoeld. De zanger zit sinds kort weer lekker in zijn vel dankzij zijn zestien jaar jongere vriendin Emily.

Peter Andre heeft zich in tijden niet zo jong gevoeld. De 39-jarige zanger zit sinds kort weer lekker in zijn vel dankzij zijn zestien jaar jongere vriendin Emily, vertelt hij aan het Britse tijdschrift New!

“Ik voel me zo jong nu”, zegt Andre. “Er was een periode dat ik mijn leeftijd begon te voelen, maar nu ben ik als herboren.” De zanger, die twee kinderen kreeg met zijn ex Katie Price, doet het rustig aan met zijn nog prille liefde. “Het is nog vroeg en ik wil er niet te veel over zeggen, want dat brengt misschien ongeluk. Maar het gaat de goede kant op.”

De Mysterious Girl-zanger is blij dat zijn liefje niet in de showbusiness werkzaam is. “Het is heel verfrissend om bij iemand te zijn die in een andere wereld leeft en waar je een normaal gesprek mee kunt voeren.” Andre zegt geen last te hebben van het grote leeftijdsverschil. “Daar maken we ons niet druk om. Ik heb heel veel respect voor haar. Toen de media het over mijn ’toygirl’ hadden, voelde ik me wel schuldig tegenover haar familie.”

[Novum]