Zoek
Sluit dit zoekvak.

Robert Pattinsons ‘mist woordvoerder’

Robert Pattinson baalt dat hij geen woordvoerder heeft. Die kan hij goed gebruiken na zijn breuk met Kristen Stewart. “Mijn grootste probleem is gierigheid.”

Robert Pattinson baalt van zijn gierigheid. De acteur nam nooit een woordvoerder in de armen. Nu zijn breuk met Kristen Stewart na haar slippertje breed wordt uitgemeten, mist Pattinson naar eigen zeggen een zegsman. “Mijn grootste probleem is dat ik gierig ben”, grapte de acteur in het eerste interview na Stewarts biecht.

Pattinson was maandagavond te gast in The Daily Show, maar weigerde diep in te gaan op zijn stormachtige privéleven. Hoewel presentator Jon Stewart meerdere voorzetjes gaf, weigerde Pattinson te sneren naar Stewart. “Jongen, je bent beter af, zet haar aan de kant”, probeerde Stewart. Pattinson reageerde niet, maar lachte breeduit.

Kristen Stewart, die sinds 2009 een relatie had met Pattinson, ging vorige maand met de billen bloot. Nadat foto’s van haar en Snow White and the Huntsman-regisseur Rupert Sanders verschenen, bekende de 22-jarige actrice dat ze vreemd was gegaan. Sindsdien hebben Pattinson en Stewart elkaar niet meer gesproken; onlangs was zij niet welkom bij de première van zijn nieuwe film Cosmopolis.

[Novum]