Zoek
Sluit dit zoekvak.

Trijntje Oosterhuis noemt beroemd zijn ‘niet leuk’

The Voice of Holland-coach Trijntje Oosterhuis waakt voor kandidaten die voor de roem meedoen. “Beroemd zijn is namelijk helemaal niet zo leuk.”

The Voice of Holland-coach Trijntje Oosterhuis waakt voor kandidaten die voor de roem meedoen. “Beroemd zijn is namelijk helemaal niet zo leuk”, vertelt Trijntje voor de camera van Novum Nieuws.

“Zingen is niet een soort kunstje, dat moet je ook niet doen om beroemd te worden”, waarschuwt Oosterhuis, die vrijdag haar debuut maakt in de talentenjacht van John de Mol. Haar eigen bekendheid ziet Trijntje eerder als nadeel dan als voordeel. “Het kan je in een isolement zetten, dat is een manier van bevestiging krijgen waar een mens helemaal niet gelukkig van wordt.”

Nu Trijntje voor het eerst plaatsneemt op de draaiende stoelen krijgt ze ook te maken met de grappen en grollen van haar collega’s. “Het niveau waarmee zij grapjes naar elkaar maken kan ik echt niet bijbenen”, lacht Trijntje. “Dat heb ik ook maar niet geambieerd. Ik vind het wel heel leuk om te zien hoe zij dat doen, ik gier het echt uit.”

De zangeres lacht graag om haar medecoaches, maar vindt het ook belangrijk om serieus te blijven. “Het is ontzettend knap van Roel hoe snel hij grapjes maakt”, vertelt ze. “Ik kan daarvan genieten en het inspireert me ook wel, maar ik heb een andere koers.”

[Novum]