Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ben Affleck voelt zich oud door Blake Lively

De Amerikaanse filmster Ben Affleck voelt zich niet meer de jongste. Actrice Blake Lively herinnerde hem daar aan op de set van zijn thriller The Town.

Ben Affleck voelt zich niet meer de jongste. Een opmerking van actrice Blake Lively op de set van The Town is daar debet aan. “Ik liep met Blake door Boston en wees naar het huis waar Matt Damon opgroeide”, begint de acteur in het Amerikaanse blad Details. “Ze zei: O, mijn God, ken jij Jason Bourne?” De actrice wist niet dat Ben en Matt samen hun eerste film hadden gemaakt.

De 40-jarige filmster brak samen met Matt Damon door als scenarist en acteur in de komedie Good Will Hunting uit 1997. “Ik dacht: daar is het. De eerste generatie die de hele Matt en Ben-propaganda heeft gemist. Ik voelde me er vooral heel oud door.” Lively speelde in de thriller The Town die Affleck regisseerde.

Affleck en Damon stonden na hun succes volop in de belangstelling, maar dat kwam op een gegeven moment Afflecks strot uit. “Ik zei gewoon: dit wil ik niet meer. Dit is vreselijk,” aldus de Amerikaan. “Het is smakeloos, het is lelijk, het is benauwend en het is zinloos.” Daarna stortte Affleck zich naast het acteren ook op het regisseren van films.

Zijn nieuwe politieke thriller Argo is goed ontvangen tijdens het filmfestival van Toronto. De film draait vanaf 8 november in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]