Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘Dikke’ Lady Gaga bedankt fans voor steun

Lady Gaga heeft haar trouwe fans bedankt voor hun steun. De zangeres biechtte onlangs op dat ze ruim elf kilo is aangekomen. “Ik hou echt van jullie.”

Lady Gaga heeft haar trouwe fans bedankt voor hun steun. De excentrieke zangeres biechtte onlangs op dat ze ruim elf kilo is aangekomen omdat ze zich niet meer aan haar strenge dieet houdt.

“Al mijn fans die hoe dan ook van me houden en de echte betekenis van schoonheid kennen: bedankt”, twitterde Gaga zaterdagavond. “Ik hou echt van jullie.” Bij haar tweet plaatste de zangeres een foto en citaat van Marilyn Monroe. “Aan alle meiden die denken dat ze lelijk zijn omdat ze geen maatje nul hebben, jullie zijn mooi. Het is de maatschappij die lelijk is”, citeerde Gaga het stijlicoon.

Het gewicht van Gaga, die maandag en dinsdag concerten in Amsterdam verzorgde, is al weken onderwerp van gesprek. Kelly Osbourne slingerde zwangerschapsgeruchten de wereld in. Volgens de realityster is Gaga zwanger omdat ze haar haren niet meer bleekt en wijde kleding draagt. Op die geruchten heeft de 26-jarige zangeres nog niet gereageerd.

Ook het platenlabel van Gaga roert zich in de discussie. Universal Music heeft Gaga vriendelijk doch dringend verzocht af te vallen, schrijft entertainmentwebsite Radar Online. “De strakke, weinig verhullende outfits passen niet bij Gaga’s rondere figuur”, beweert een ingewijde. “Universal heeft meer flatterende kostuums besteld voor de rest van de tournee.”

[Novum]