Search
Close this search box.

‘Dikke’ Lady Gaga gelukkiger dan ooit

Lady Gaga is naar eigen zeggen gelukkiger dan ooit. “Als ik eet, gezond ben en me niet zo druk maak over mijn uiterlijk, ben ik gelukkig”, schrijft de zangeres.

Lady Gaga is naar eigen zeggen gelukkiger dan ooit. “Als ik eet, gezond ben en me niet zo druk maak over mijn uiterlijk, ben ik gelukkig”, schrijft de zangeres, die onder vuur kwam te liggen wegens haar gewichtstoename, naar haar fans.

Ook Gaga’s vriend Taylor Kinney is blij met de extra kilo’s. “Hij heeft me graag wat ronder”, zegt de 26-jarige zangeres, die naar verluidt ruim elf kilo is aangekomen.

Gaga onthulde eerder dit jaar dat ze al sinds haar vijftiende worstelt met boulimia. “Mijn gewichtstoename en -afname hebben me verscheurd sinds ik een kind was. Geen enkele therapie heeft die pijn ooit kunnen verzachten, maar jullie wel.”

De zangeres roept onder meer via Twitter op tot een ‘body revolution’. Ze vraagt fans foto’s van zichzelf op haar website te plaatsen om lef en medeleven te stimuleren. “Ik hou van jullie en wil dat jullie trots zijn op jezelf, ongeacht je uiterlijk.”

[Novum]