Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lady Gaga’s ‘bloed en sperma’-parfum vindt aftrek

Lady Gaga’s luchtje Fame is razend populair. Het parfum, dat sinds deze week in de Verenigde Staten en Groot-Brittannië te verkrijgen is, vliegt de winkels uit.

Lady Gaga’s luchtje Fame is razend populair. Het parfum, dat sinds deze week in de Verenigde Staten en Groot-Brittannië te verkrijgen is, vliegt de winkels uit. Fame is volgens The Daily Mail zelfs populairder dan geurtjes van Beyoncé en Madonna.

“We wisten dat Lady Gaga’s luchtje gewild zou zijn, maar staan versteld van de snelheid waarmee het de winkel uit vliegt”, zegt een woordvoerder van de Britse winkelketen waar Fame te koop is tegen de krant. In Groot-Brittannië is Fame, dat gebaseerd is op de moleculaire structuur van bloed en sperma, het best verkopende parfum.

Ook in de Verenigde Staten is het geurtje een succes. “Ik ben zo blij, ik heb net gehoord dat Fame het meest verkochte luchtje bij Macy’s is”, twitterde Lady Gaga deze week over het succes in de VS. Fame is vanaf zaterdag ook in andere landen te verkrijgen. “Mijn modedromen komen uit.”

[Novum]