Search
Close this search box.

Obama blij met Beyoncé als voorbeeld voor kinderen

Barack Obama is blij dat zijn twee dochters Beyoncé als hun grote voorbeeld zien. Dat zei de Amerikaanse president dinsdag tijdens een campagnebijeenkomst.

Barack Obama is blij dat zijn twee dochters Beyoncé als hun grote voorbeeld zien. Dat zei de Amerikaanse president dinsdag in New York toen de zangeres en haar man Jay-Z een bijeenkomst presenteerden waarop geld werd ingezameld voor zijn herverkiezing. Obama hoopt in november opnieuw gekozen te worden als president.

“J en B, heel erg bedankt voor jullie vriendschap”, zei Obama volgens het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. De president liet weten dat zijn kinderen Sasha, van 11 jaar, en de 14-jarige Malia er stevig van baalden dat ze er niet bij mochten zijn. “Beyoncé, je had geen beter voorbeeld voor mijn kinderen kunnen zijn”, zei hij tegen de zangeres.

Obama grapte ook over het feit dat hij en de 42-jarige Jay-Z, die begin dit jaar vader werd van dochter Blue, veel gemeen hebben. “We hebben allebei vrouwen en kinderen die populairder zijn dan wij”, lachte de politicus. “Dus we hebben een band. Het is moeilijk, maar het is te doen.”

[Novum]