Zoek
Sluit dit zoekvak.

The Hangover III geen vrijgezellenfeest

In The Hangover III zullen de drie vrienden Phil, Alan en Stu niet naar een vrijgezellenfeest gaan waar ze weer stevig kunnen comazuipen. Dat meldt Warner Bros.

In The Hangover III gaan de drie vrienden Phil, Alan en Stu niet naar een vrijgezellenfeest waar ze weer stevig kunnen comazuipen. Producent Warner Bros heeft enkele details van de plotbeschrijving vrijgegeven.

“Ditmaal is er geen trouwerij. Geen vrijgezellenfeest. Wat kan er misgaan? Maar dan gaan de drie vrienden weer op en kan er van alles gebeuren”, luidt de beschrijving. Voor de rest blijven de details summier.

In deel een raken de drie vrienden een vierde vriend, de bruidegom in spe, kwijt na een nachtje stevig doorhalen en moeten ze hem zien terug te vinden voordat de bruid er erg in heeft. In deel twee reizen de drie mannen af naar Thailand omdat Stu gaat trouwen, maar lopen de plannen voor een voorhuwelijkse brunch in de soep.

Regisseur Todd Phillips liet weten dat het derde deel het laatste wordt in de Hangover-reeks. Ook is bekend dat de rol van Mr. Chow, gespeeld door Phillips’ goede vriend Ken Jeong, stevig wordt uitgebreid.

[Novum]