Search
Close this search box.

Alleen Maar Nette Mensen trekt meeste bezoekers

Alleen Maar Nette Mensen heeft dit weekeinde de meeste bezoekers naar de bioscopen getrokken. De komedie komt binnen bovenaan de bioscooplijst.

Alleen Maar Nette Mensen heeft dit weekeinde de meeste bezoekers naar de bioscopen getrokken. De komedie gebaseerd op het gelijknamige, controversiële boek van Robert Vuijsje komt daarmee binnen bovenaan de bioscooplijst van dit weekeinde.

Alleen Maar Nette Mensen gaat over een joodse jongen uit het chique Amsterdam-Zuid met een voorliefde voor dikke, zwarte vrouwen, waar hij in de Bijlmer naar op zoek gaat. De donderdag verschenen komedie trok direct volle zalen. Bioscoopconcern Pathé laste die dag al extra voorstellingen in.

De film neemt in de bioscooplijst de koppositie over van Ted, die de afgelopen vier weken de meeste bezoekers trok. De komedie over een grofgebekte teddybeer zakt naar plaats twee. De top drie wordt gecompleteerd door de familiefilm Mees Kees.

Naast Alleen Maar Nette Mensen zijn onder meer ook de films Dredd 3D en The Campaign nieuw in de lijst. De stripverfilming komt binnen op de vierde plaats, de komedie met Will Ferrell op de elfde.

[Novum]