Zoek
Sluit dit zoekvak.

Britt en Ymke blijven onder half miljoen kijkers

Britt en Ymke hebben dinsdagavond niet het half miljoen kunnen halen. De eerste aflevering van Britt en Ymke Stellen Vragen trok 431 duizend kijkers naar RTL 5.

Britt en Ymke hebben dinsdagavond niet het half miljoen kunnen halen. De eerste aflevering van hun talkshow Britt en Ymke Stellen Vragen trok 431 duizend kijkers naar RTL 5, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

Voor aanvang van de talkshow, die de top 25 van best bekeken programma’s niet haalde, hadden de twee realitysterren hun kansen iets hoger ingeschat. “Ik denk dat er heel veel ramptoeristen gaan kijken”, grapte Ymke, die rekende op zeshonderdduizend kijkers, bij RTL Boulevard. “Ik stem op een half miljoen, want een half miljoen is echt veel”, vulde Britt aan.

Britt en Ymke hadden dinsdag onder meer concurrentie van de voetbalwedstrijd Barcelona-Celtic, die goed was voor ruim 1,5 miljoen kijkers. In de top drie werden alleen het achtuurjournaal en Goede Tijden, Slechte Tijden beter bekeken met respectievelijk 1,9 en 1,6 miljoen toeschouwers.

[Novum]