Search
Close this search box.

Foo Fighters treedt voorlopig niet meer op

Foo Fighters treedt voorlopig niet op, maar stopt niet. Dat schrijft Dave Grohl op de site. “Ik kan deze band niet opgeven en dat zal ik ook nooit doen.”

Foo Fighters treedt voorlopig niet meer op, maar gaat niet uit elkaar. De afgelopen weken hintte frontman Dave Grohl meerdere malen op een pauze van de band, om dergelijke verhalen vervolgens weer te ontkrachten. Op de site van Foo Fighters schrijft Grohl dinsdag echter dat de rockers toch even stoppen.

“Ik weet niet wanneer Foo Fighters weer optreden”, herhaalt Grohl zijn woorden van zaterdag. Toen kondigde hij tijdens een van de laatste concerten aan dat de band voorlopig niet meer optreedt. Dat verhaal werd weer ontzenuwd door de manager van de band.

“Het voelt raar om te zeggen, maar het is voor ons allemaal goed dat we even uit de schijnwerpers verdwijnen”, gaat Grohl verder. “Het is een van de redenen dat we hier nog steeds zijn”, schrijft de rocker, die achttien jaar geleden aan de wieg van Foo Fighters stond.

Grohl benadrukt dat Foo Fighters niet uit elkaar gaat. “Ik kan deze band niet opgeven en dat zal ik ook nooit doen. Het is voor mij meer dan alleen een band. Het is mijn leven, mijn familie, mijn wereld.”

[Novum]