Zoek
Sluit dit zoekvak.

Liza Sips gebruikt charmes om mannen in te pakken

Liza Sips gebruikt regelmatig haar charmes om een man in te pakken. “Het werkt goed wanneer je iets voor elkaar wilt krijgen wat eigenlijk onmogelijk is.”

Liza Sips gooit regelmatig haar vrouwelijke charmes in de strijd om een man volledig in te pakken. “Het werkt goed wanneer je iets voor elkaar wilt krijgen wat eigenlijk onmogelijk is”, zegt de 22-jarige actrice voor de camera van Novum Nieuws.

Sips weet precies hoe ze het aan moet pakken. “Even onschuldige ogen opzetten, een klein beetje wat naar voren staan, je rug wat holler, dus de billen wat verder naar achteren”, somt ze op. “Een beetje onschuldig kijken en knikken. Ik heb er wel wat mee voor elkaar gekregen”, lacht Sips.

De actrice, die twee maanden geleden haar relatie met Joël Davans zag stranden, houdt er verder wel van als een man met zijn uiterlijk bezig is. “Ik vind het wel leuk als een man bijvoorbeeld zijn huid goed verzorgt”, aldus Sips. “Af en toe naar een kapper gaat, nette nagels heeft en er gewoon strak uitziet.”

Sips, die onlangs de titel van schoonspringprogramma Sterren Springen op haar naam schreef, vindt dat haar toekomstige liefde er niet altijd perfect uit hoeft te zien. “Ik vind het net zo lekker als iemand een stoppelbaardje heeft, haar door de war gegooid. Het hoeft niet te gelikt, maar wel verzorgd.”

[Novum]