Zoek
Sluit dit zoekvak.

Producenten bagatelliseren vete Minaj en Carey

De producenten van American Idol zwakken de verhalen over de ruzie tussen Nicki Minaj en Mariah Carey af. Ze noemen de berichtgeving ‘speculatie’ en ‘onjuist’.

De producenten van American Idol zwakken de verhalen over de ruzie tussen Nicki Minaj en Mariah Carey af. De twee juryleden van de talentenjacht kregen het onlangs tijdens de opnames flink met elkaar aan de stok, waarbij de rapper de zangeres bedreigde.

“We steunen en houden van alle juryleden en het fantastische werk dat ze leveren. We kunnen ons geen betere groep indenken om het volgende Amerikaanse idool te vinden”, laten de producenten weten aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. Ze noemen de berichtgeving rond de catfight bovendien ‘speculatie’ en ‘onjuist’.

Deze week dook er een filmpje op van een fikse ruzie tussen Minaj en Carey, naar aanleiding van een meningsverschil over een auditie. “Ik heb al gezegd dat ik geen zin meer heb in haar verheven gedrag”, schreeuwde de rapper, die dreigde de zangeres neer te slaan. Volgens Carey zou ze later zelfs hebben gezegd: als ik een geweer had, zou ik de bitch neerschieten.

[Novum]