Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rocker Chris Cornell aangeklaagd door huishoudster

Chris Cornell wordt voor de rechter gesleept door zijn voormalige huishoudster. De frontman van rockband Soundgarden zou haar onbeschoft hebben behandeld.

Chris Cornell wordt voor de rechter gesleept door zijn voormalige huishoudster. De 48-jarige frontman van rockband Soundgarden en zijn echtgenote zouden haar onbeschoft hebben behandeld, schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ.

Elia Mora trad in 2006 in dienst bij Cornell en zijn vrouw Vicky. Vorig jaar, de dag na kerst, ging het mis. Vicky vroeg de huishoudster naar hun huis te komen en schoon te maken, maar dat weigerde ze. Volgens Mora spong Cornells echtgenote uit haar vel en werd ze na een golf van beledigingen ontslagen.

De huishoudster laat in haar bij de rechtbank ingediende papieren weten dat ze werkweken van 43 uur draaide, zonder te worden betaald voor haar overwerk. Mora beweert ook dat ze nooit ongestoord haar half uur pauze is doorgekomen en nooit ongestoord tien minuutjes kon uitrusten. Wat ze precies eist is onduidelijk.

[Novum]