Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wederom musical met Freek Bartels uitgesteld

Freek Bartels heeft weer pech. Voor de tweede keer is een musical waarin hij zou spelen uitgesteld. Dit keer is Love Story op de lange baan geschoven.

Freek Bartels heeft weer pech. Voor de tweede keer in een paar maanden tijd is een musical waarin hij zou spelen uitgesteld. Dit keer is Love Story op de lange baan geschoven.

“Het is een onverwacht besluit”, vertelt Bartels aan RTL Boulevard. “Maar ik heb goede hoop dat we de musical snel weer oppikken.” Stage Entertainment, dat Love Story produceert, zegt voorrang te geven aan The Little Mermaid. Die musical is momenteel te zien in het Utrechtse Beatrix Theater en gaat langer door.

“Nadat het stoppen van The Little Mermaid was aangekondigd is de kaartverkoop zodanig aangetrokken dat we daar natuurlijk graag op inspelen”, laat Stage Entertainment weten in een verklaring. “Voor het eerder aangekondigde Love Story worden op dit moment de mogelijkheden in het huidige of komende theaterseizoen onderzocht.”

Love Story is niet het eerste slachtoffer van The Little Mermaid. In juni maakte Stage Entertainment bekend dat de musical Ghost moet wijken voor de zeemeermin. Ook in die musical zou Freek Bartels te zien zijn. Waar en wanneer Ghost en Love Story te zien zijn, is nog niet duidelijk.

[Novum]