Search
Close this search box.

Justine Pelmelay geniet van elke dag

De met haar gezondheid kwakkelende Justine Pelmelay probeert te genieten van elke dag. “Ik ga er gewoon van genieten, elke dag, en we zien wel hoe het gaat.”

De met haar gezondheid kwakkelende Justine Pelmelay probeert te genieten van elke dag. De 54-jarige zangeres ging de afgelopen maanden het ziekenhuis in en uit en werd vrijdag nog geopereerd aan haar slokdarm. Ze heeft volgens het ziekenhuispersoneel erg veel geluk gehad.

“Ik had spataderen in mijn slokdarm”, vertelde Pelmelay donderdagavond in RTL Boulevard. Om de spataderen die op springen stonden zijn elastiekjes geplaatst. “Toen zeiden de zusters ook: je hebt echt een engel gehad. Straks zijn de engeltjes op, maar dat hoop ik maar niet, want ik moet nog naar 2013.”

“Ik ga er gewoon van genieten, elke dag, en we zien wel hoe het gaat”, besluit de zangeres, die inmiddels weer thuis is. In augustus werd er al een stuk dunne darm bij haar verwijderd, nadat ze kampte met hevige buikklachten. Vorige week belandde ze opnieuw in het ziekenhuis.