Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vader Jessica Simpson ontloopt celstraf

De vader van Jessica en Ashlee Simpson belandt niet achter tralies. Joe, die met een slok op achter het stuur kroop, gooide het op een akkoordje met justitie.

De vader van Jessica en Ashlee Simpson belandt niet achter tralies. Joe Simpson, die met een slok op achter het stuur kroop, gooide het op een akkoordje met justitie. Simpson krijgt een proeftijd van drie jaar en moet een cursus over alcoholgebruik volgen, schrijft het Amerikaanse blad People.

De 54-jarige Simpson werd in augustus aangehouden. Joe zou tijdens een diner met zijn echtgenote Tina ‘een paar glazen wijn’ hebben gedronken, weet een ingewijde. Uit een blaastest bleek dat Joe te veel alcohol achter zijn kiezen had.

Joe en Tina maakten vorige maand bekend na een huwelijk van 35 jaar te gaan scheiden. Volgens geruchten heeft Joe een relatie met een veel jonger model, maar die verhalen worden door het voormalig echtpaar tegengesproken. Joe, een voormalig predikant, en Tina zijn nauw betrokken bij de carrières van hun zingende dochters.

[Novum]