Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vriend vond Linda de Mol brave televisievrouw

Jeroen Rietbergen vond zijn vriendin Linda de Mol eerste een ‘brave televisievrouw’. Maar volgens de pianist laat Linda in haar blad een andere kant zien.

Jeroen Rietbergen vond zijn vriendin Linda de Mol in eerste instantie een ‘brave televisievrouw’. Maar volgens de pianist laat Linda in haar tijdschrift een andere kant van zichzelf zien.

“Ik denk dat ze wel stoerder geworden is door het blad”, vertelt Rietbergen voor de camera van Novum Nieuws. “Omdat het blad hele goede issues en onderwerpen aan de kaak stelt, waardoor je toch een ander beeld van haar krijgt dan de brave tv-vrouw.”

In Linda kan de lezer volgens Rietbergen, die sinds vijf jaar een relatie heeft met De Mol, goed zien hoe zijn geliefde echt is. “Ik vond haar altijd braaf. In het blad zie je een andere kant van haar. Eigenlijk hoe ze echt is, als ik eerlijk ben.”

De Mol is er blij mee dat ze in het tijdschrift, waarvan deze week de honderdste editie verschijnt, verschillende kanten van zichzelf kan laten zien. “Ik ben er niet heel erg mee bezig om in mijn leven spannend en sexy te zijn. Maar natuurlijk zit zo’n kantje aan iedere vrouw”, aldus Linda. “Maar ik ga net zo makkelijk de volgende keer met een tuttenbril op in een seksloos nummer. Ik vind juist die afwisseling leuk.”

[Novum]