Zoek
Sluit dit zoekvak.

Matt Damon vindt Michael Douglas lekker zoenen

Matt Damon is behoorlijk onder de indruk van de zoenkwaliteiten van Michael Douglas. De twee speelden intieme scènes voor de film Behind the Candelabra.

Matt Damon is behoorlijk onder de indruk van de zoenkwaliteiten van Michael Douglas. De twee speelden een aantal intieme scènes voor de film Behind the Candelabra, waarin Douglas in de huid kruipt van Liberace.

“Michael kan geweldig zoenen”, vertelt Damon aan de Amerikaanse Playboy. “Toen we eenmaal aan het filmen waren, maakte ik me niet meer zo druk. De dynamiek tussen die twee was complex en interessant.”

Damon ging ook uit de kleren voor de film, waarin hij de rol van Scott Thorson vertolkt. “Normaal zeg ik nee tegen naaktscènes”, legt de acteur uit. “Maar het is smaakvol gedaan. Steven Soderbergh is de regisseur en Michael Douglas speelt Liberace, maar deze film zal niet bij iedereen in de smaak vallen.”

De film gaat over Liberace, een pianist en entertainer die in 1987 overleed. Hij had jarenlang een verhouding met Scott Thorson, maar die eindigde in 1982 in een slepende rechtszaak. Thorson kreeg uiteindelijk van Liberace 95 duizend dollar, een paar auto’s en twee honden.

[NOVUM]