Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tygo Gernandt verlangt naar liefde en een kind

Tygo Gernandt realiseert zich steeds meer dat er meer is dan zijn carrière. “Liefde, samen zijn, een kindje.” Tygo fantaseert al over het vaderschap.

Tygo Gernandt realiseert zich steeds meer dat er meer is in het leven dan zijn carrière. “Ik doe al bewust minder dingen tegelijk, omdat ik langzaam toe groei naar het idee dat ik ook andere dingen in mijn leven wil dan werk”, zegt de acteur in het AD. “Liefde, samen zijn, een kindje.”

De 38-jarige Tygo fantaseert al over het vaderschap. “Als een kleintje om 07.00 uur je kamer in loopt en ‘papa’ roept. Zo, Jezus man. Poeh, dat zou zo fijn voelen.”

Gernandt mist af en toe een vrouw aan zijn zijde. “De laatste jaren doe ik het helemaal alleen”, vertelt hij. “Ook de mooie dingen kan ik niet delen als ik ’s nachts thuiskom. Ik heb een kat tegen wie ik het zeg. Of ik schrijf het in een boekje.”

De acteur, die eerder relaties had met actrices als Anna Drijver en Eva van de Wijdeven, heeft wel een oogje op iemand. “Ik zie nu wel iemand die ik heel lief vind. Ik hou het nog even op afstand. Ik word voorzichtiger in het aangaan van relaties. Maar als het goed voelt, ga ik ervoor.”