Search
Close this search box.

Waldemar Torenstra raadt iedereen geile kerst aan

Waldemar Torenstra heeft de manier gevonden om ruzies tijdens de feestdagen te voorkomen. “Ga iets doen waar je heel veel zin in hebt en waar je geil van wordt”

Waldemar Torenstra heeft de perfecte manier gevonden om ruzies tijdens de feestdagen te voorkomen. “Ga vooral iets doen waar je heel veel zin in hebt en waar je ook een beetje geil van wordt”, adviseert de acteur voor de camera van Novum Nieuws.

Daarnaast raadt Torenstra iedereen aan ‘het grote familiegebeuren’ tot een minimum te beperken. “Waarschijnlijk stranden veel relaties rond de feestdagen omdat de een wel van kalkoen houdt en de ander niet. Dat soort kleine dingen halen het bloed onder je nagels vandaan.”

Toch benadrukt de 38-jarige acteur, die al jaren gelukkig is met Sophie Hilbrand, dat hij groot voorstander van relaties is. “Laat ik het wel zeggen: ik ben nog steeds voor bij elkaar blijven. Helemaal als je kinderen hebt zou het tot op zekere hoogte verboden moeten zijn uit elkaar te gaan”, zegt de vader van twee. “Je mag best heel hard je best doen om voor die kinderen bij elkaar te blijven.”

[NOVUM]