Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kate Middleton uitgerekend in juli

De eerste spruit van de Britse prins William en zijn vrouw Kate komt in de zomer ter wereld. Kate is in juli uitgerekend, maakte St. James’s Palace bekend.

(Novum/AP) – De eerste spruit van de Britse prins William en zijn vrouw Kate komt in de zomer ter wereld. Kate is in juli uitgerekend, maakte St. James’s Palace maandag bekend.

De zwangerschap van Kate werd begin december wereldkundig. De hertogin van Cambridge werd toen opgenomen in een Londens ziekenhuis wegens acute ochtendmisselijkheid. Inmiddels gaat het steeds beter met de zwangere Kate, liet St. James’s Palace weten.

Geruchten dat Kate in verwachting is van een tweeling lijken te worden ontkend, stelde een royaltyverslaggever van de BBC. St. James’s Palace had het in verklaringen over ‘een baby’.

In welk ziekenhuis de kleine van William en Kate wordt geboren, is nog niet bekend. Vorige maand lag Kate in het King Edward VII-ziekenhuis. Dat hospitaal kwam in opspraak na de zelfmoord van een verpleegster van de zwangere hertogin.

De vrouw maakte een einde aan haar leven nadat ze twee Australische dj’s, die zich voordeden als de Britse koningin Elizabeth II en prins Charles, aan medische informatie over Kate had geholpen. William zelf kwam ter wereld in het St. Mary’s-ziekenhuis.

[NOVUM]