Search
Close this search box.

Kim Feenstra verwerkte rouw in klooster

Kim Feenstra heeft de dood van haar ex Joshua onlangs pas helemaal verwerkt. Ze zat voor het EO-programma Op Zoek Naar God een week in een klooster.

Kim Feenstra heeft de dood van haar ex-vriend Joshua onlangs pas helemaal verwerkt. Het model, wier ex in 2008 werd vermoord, zat voor het EO-programma Op Zoek Naar God een week in een klooster.

“Ik ben al tweeënhalf jaar getrouwd met Michael Mendoza en heb een druk, maar gelukkig leven”, vertelt Feenstra in het AD. “Waarschijnlijk heb ik daardoor onbewust een stukje rouw niet helemaal verwerkt. Dat is me wel gelukt tijdens die bijzondere momenten van rust in het klooster.”

Ook meent het model dat haar relatie met Mendoza beter is geworden. “Wij, een model en een dj, zien elkaar door wereldwijde werkverplichtingen soms langere tijd niet. Ik heb geleerd om mijn levenspartner echt te missen”, legt ze uit. “Echt, onze relatie is door dit programma gegroeid, omdat ik zelf ben gegroeid.”

Naast het model deden Lieke van Lexmond, Christina Curry, Sanne Vogel en Elle Bandita mee aan het programma. De deelnemers mochten tijdens hun verblijf in de Brabantse Sint Paulusabdij niet met elkaar praten.

[NOVUM]