Zoek
Sluit dit zoekvak.

Minder animo voor Sterren Dansen op het IJs

Sterren Dansen op het IJs heeft dinsdagavond 869 duizend kijkers getrokken. Het was de eerste aflevering van een nieuw seizoen van de SBS6-schaatsshow.

De start van een nieuw seizoen Sterren Dansen op het IJs heeft dinsdagavond 869 duizend kijkers getrokken. De eerste aflevering van de SBS6-schaatsshow eindigt daarmee op de twaalfde plaats in de lijst van best bekeken programma’s van de dag.

De vorige reeks van Sterren Dansen op het IJs ging begin 2011 nog van start met ruim 1,4 miljoen kijkers. Dat seizoen werd uiteindelijk gewonnen door voormalig wielrenner Michael Boogerd. Dit jaar zijn onder anderen model Monique Sluyter, Oh Oh Cherso’s Sterretje en oud-voetballer Andy van der Meijde van de partij.

Het achtuurjournaal trok dinsdag met ruim twee miljoen mensen de meeste kijkers, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. Ruim 1,7 miljoen kijkers stemden af op RTL 7 voor de finale van het WK darts, waarin Nederlander Michael van Gerwen stond. Dat is het op een na hoogste aantal kijkers sinds de start van de mannenzender in 2005. Alleen de finale van de KNVB Beker in 2010, tussen Feyenoord en Ajax, trok met 2,1 miljoen meer kijkers.

[NOVUM]