Zoek
Sluit dit zoekvak.

Texas Chainsaw 4 aangekondigd

Na het succes van Texas Chainsaw 3D afgelopen weekend kondigde filmmaatschappij Millennium Films meteen het vervolg Texas Chainsaw 4 aan.

Na het grote succes van Texas Chainsaw 3D laat filmmaatschappij Millennium Films er geen gras over groeien. De ‘splatter movie’ maakte afgelopen weekeinde in de Verenigde Staten zelfs Django Unchained en The Hobbit een kopje kleiner en meteen werd Texas Chainsaw 4 aangekondigd, schrijft de Amerikaanse film- en tv-site Deadline.

De 3D-film leverde tot nu toe in de VS een verrassend hoge 21,7 miljoen dollar op en werd daarmee de bestbezochte film in de VS van het afgelopen weekeinde. Het is nog niet duidelijk of het vervolg weer door dezelfde mensen wordt gemaakt.

Millennium begon in 2003 met The Texas Chainsaw Massacre, een remake van de horrorklassieker uit 1974. In 2006 volgde The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning, waarin het ontstaan van de misvormde hoofdpersoon Leatherface wordt onthuld. Texas Chainsaw 3D is een werkelijk vervolg op The Texas Chainsaw Massacre.

Het grootste verschil is nog wel dat in het origineel het geweld vrijwel niet expliciet werd getoond. In de nieuwere films spat het bloed zowat constant op de cameralens.

Texas Chainsaw 3D draait vanaf 7 februari in de Nederlandse bioscoop.

[NOVUM]