Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verlengd Soldaat van Oranje met oude bekenden

Soldaat van Oranje is verlengd tot en met september. Door de verlenging van de musical moeten enkele acteurs afhaken, maar keren een aantal oude bekenden terug.

Soldaat van Oranje is verlengd tot en met september. Door de verlenging van de musical, die eigenlijk tot en met mei te zien zou zijn, moeten enkele acteurs afhaken wegens andere verplichtingen. Een aantal acteurs dat eerder in de voorstelling speelde heeft daarop besloten om terug te keren.

Zo komt Catherine ten Bruggencate terug in haar rol van koningin Wilhelmina en Jorrit Ruijs in die van Bram, is donderdag bekendgemaakt. Soldaat van Oranje wordt vanaf 18 januari opgevoerd in de vernieuwde samenstelling. Kaarten voor de nieuwe speelperiode zijn al te koop.

De musical is te zien in de Theaterhangaar op voormalig militair vliegveld Valkenburg in het Zuid-Hollandse Katwijk. Soldaat van Oranje, over verzetsheld Erik Hazelhoff Roelfzema, ging in oktober 2010 in première en is de langstlopende origineel Nederlandse theaterproductie.

[NOVUM]