Search
Close this search box.

Zoon Michael J. Fox mag niet met Swift daten

Michael J. Fox wil Taylor Swift niet als schoondochter. “Nee, nee, hou op”, reageert de acteur. Swift staat erom bekend dat ze over exen liedjes schrijft.

Michael J. Fox heeft Taylor Swift niet graag als schoondochter. “Nee, nee, hou op”, reageert de acteur op entertainmentwebsite Vulture. Swift, die onlangs brak met One Direction-lid Harry Styles, staat erom bekend dat ze over veel exen liedjes schrijft.

Fox geeft toe dat hij even moet nadenken bij de naam Taylor Swift. “Ik hou het niet allemaal bij, maar Taylor Swift schrijft toch liedjes over iedereen met wie ze een relatie heeft?”, aldus de acteur. “Wat een manier om een carrière op te bouwen.”

De 51-jarige Fox stelt zich al helemaal voor hoe het op de radio zou klinken als zijn zoon Sam de relatie zou verbreken. “Sam, you piece of shit. O, dat was dan dat meisje met wie Sam thuiskwam.”

Swift had onder meer relaties met Conor Kennedy en Jake Gyllenhaal. Verschillende ex-vriendjes kregen ervan langs in haar nummers. In We Are Never Ever Getting Back Together sneert ze naar een van haar exen en met Dear John haalde ze uit naar John Mayer.

[NOVUM]