Search
Close this search box.

‘Alec Baldwin gaat weer los op fotograaf’

Alec Baldwin heeft het weer aan de stok gehad met een fotograaf. De acteur kreeg zondagochtend in New York ruzie met de man en een journaliste.

Alec Baldwin heeft het weer aan de stok gehad met een fotograaf. De acteur kreeg zondagochtend in New York ruzie met de man en een journaliste, die beiden in dienst zijn van de Amerikaanse krant New York Post.

De vrouw vroeg Baldwin voor zijn appartement om een reactie op een rechtszaak die onlangs is aangespannen tegen zijn vrouw, waarop hij haar bij de arm zou hebben gegrepen. Ook zou hij hebben gezegd dat hij haar wilde wurgen. Vervolgens ging de acteur los op de zwarte fotograaf, die hij ‘drugsverslaafde’ en ‘drugshandelaar’ noemde, die waarschijnlijk ‘net uit de gevangenis’ was.

“Hij had heel veel andere dingen kunnen zeggen, maar gebruikte alle stereotypen die met zwarte mensen in verband worden gebracht”, tekent de New York Post op uit de mond van de fotograaf, die aangifte van intimidatie deed. De acteur deed op zijn beurt aangifte tegen de man. De twee zouden elkaar ook heen en weer hebben geduwd.

Een woordvoerder van Baldwin ontkent dat de acteur zich racistisch heeft uitgelaten en noemt de beschuldigingen ‘volledig onjuist’. Baldwin heeft wel een verleden van woedeuitbarstingen tegen fotografen. Vorig jaar was hij twee keer binnen twee weken tijd handtastelijk tegen een paparazzo.

[NOVUM]