Zoek
Sluit dit zoekvak.

Justine Pelmelay in ondertrouw

Justine Pelmelay is donderdag in ondertrouw gegaan met haar partner Ronald van Driel. De twee stappen op 30 mei in het huwelijksbootje, laat Van Driel weten.

Justine Pelmelay is donderdag in ondertrouw gegaan met haar partner Ronald van Driel. Dat heeft de zangeres op Twitter bekendgemaakt. Pelmelay stapt op 30 mei in het huwelijksbootje, laat Van Driel desgevraagd aan Novum Nieuws weten.

“Het is ondanks de sneeuwtoestanden een hele mooie dag zo op 14 februari. We hebben er bewust voor gekozen, de dag van de liefde”, aldus Van Driel. Het paar heeft al een locatie voor de bruiloft gevonden. De twee gaan elkaar het jawoord geven bij een monumentaal pand in Capelle aan den IJssel.

“We hebben nog niet echt een draaiboek, maar wel een mooie locatie. Als het mooi weer is, willen we het buiten doen onder een mooie dikke oude eikenboom.” Het feest wordt niet heel groots, omdat Pelmelay dat vanwege haar gezondheid nog niet volhoudt. “Het wordt absoluut geen feest tot midden in de nacht”, aldus Van Driel.

De 54-jarige zangeres tobde het laatste jaar dikwijls met haar gezondheid. Zo werd bekend dat ze een beenmergziekte heeft en kampte ze met hevige buikklachten, waarna een stuk afgestorven dunne darm werd verwijderd. Volgens Van Driel gaat het inmiddels ‘stapje voor stapje’ beter met Pelmelay. “De dokter zegt ook tegen haar: je bent doodziek geweest. Dat doet iets met je. Het moet langzamerhand slijten.”

Pelmelay kwam in 1989 voor Nederland uit op het Eurovisie Songfestival. Vorig jaar keerde ze terug in de publiciteit toen ze ontsnapte aan de dood aan boord van het rampschip Costa Concordia. Daarna overwon ze haar waterangst door voor SBS van de duikplank te springen.

[NOVUM]