Search
Close this search box.

Weer Temptations-zanger overleden

Temptations-zanger Richard Street is overleden. Street stierf woensdag na een kort ziekbed op 70-jarige leeftijd, laat zijn echtgenote weten.

(Novum/AP) – Temptations-zanger Richard Street is overleden. Street stierf woensdag na een kort ziekbed op 70-jarige leeftijd, laat zijn echtgenote weten. De zanger lag in een ziekenhuis in Las Vegas.

Street is de tweede Temptations-zanger in korte tijd die overlijdt. Otis ‘Damon’ Harris stierf vorige week maandag op 62-jarige leeftijd in Baltimore. Street en Harris zongen een paar jaar samen in The Temptations, beiden zijn te horen op de wereldhit Papa Was a Rolling Stone.

Richard Street voegde zich in 1971 bij The Temptations om in 1993 weer te vertrekken. Destijds liet Street weten dat het familiegevoel binnen de band verdwenen was. Na zijn vertrek uit The Temptations timmerde Street solo aan de weg.

Wanneer Street naar zijn laatste rustplaats wordt gebracht, is nog niet helemaal duidelijk. Zijn echtgenote, die wil dat haar man wordt herinnerd voor zijn werk met The Temptations, verwacht dat de uitvaart ergens volgende week plaatsvindt in Cypress in Californië.

[NOVUM]