Zoek
Sluit dit zoekvak.

367 duizend kijkers Bram Moszkowicz in Pownews

Bram Moszkowicz heeft als presentator van Pownews vrijdagavond 367 duizend kijkers weten te boeien. Moszkowicz was een weddenschap aangegaan.

Bram Moszkowicz heeft als presentator van Pownews vrijdagavond 367 duizend kijkers weten te boeien. Moszkowicz was een weddenschap aangegaan en beloofde het nieuwsprogramma te presenteren als hij uit zijn ambt werd gezet.

Moszkowicz kreeg een maand geleden te horen dat hij het beroep van advocaat niet meer mag uitoefenen en besloot zich aan zijn woord te houden. Pownews trok vrijdag de meest kijkers van de afgelopen week. De laatste uitzending van het seizoen wist echter geen plek in de top 25 van de best bekeken programma’s van de dag te halen, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

Goede Tijden, Slechte Tijden was vrijdag het populairst, hier keken 1,86 miljoen mensen naar. Het achtuurjournaal bezet de tweede plek met 1,85 miljoen kijkers. X Factor maakt de top drie compleet, hier bleven bijna 1,4 miljoen mensen voor thuis.

[NOVUM]