Zoek
Sluit dit zoekvak.

Actrice Lea Michele schrijft boek over ambities

Lea Michele brengt in het voorjaar een boek uit. Haar pennenvrucht heeft de titel Brunette Ambition gekregen en hierin schrijft ze over haar vele audities.

(Novum/AP) – Lea Michele brengt volgend jaar in het voorjaar een boek uit. Haar pennenvrucht heeft de titel Brunette Ambition gekregen en hierin schrijft ze over de vele audities die ze heeft gedaan. Dat heeft uitgever Harmony Books donderdag bekendgemaakt.

Volgens de uitgever is het boek een combinatie van memoires, een stijlgids en een adviesboek. Haar Glee-collega Chris Colfer bracht vorig jaar al een kinderboek uit.

De 26-jarige actrice, die in de serie Glee de ambitieuze Rachel Berry speelt, stond onder meer in de Broadwayproductie Spring Awakening. Ook was Michele te zien in de film New Year’s Eve. Ze heeft momenteel een relatie met haar Glee-collega Cory Monteith, die zich twee maanden geleden liet opnemen in een kliniek wegens zijn verslaving aan verdovende middelen.

[NOVUM]