Zoek
Sluit dit zoekvak.

Amanda Bynes weer op vrije voeten

Amanda Bynes is vrijdag weer op vrije voeten gesteld. De actrice werd donderdagavond opgepakt wegens marihuanabezit. Ze hoefde geen borg te betalen.

Amanda Bynes is vrijdag weer op vrije voeten gesteld. De actrice werd donderdagavond opgepakt wegens marihuanabezit. Een rechter heeft volgens de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ besloten dat Bynes zonder borg te betalen weer naar huis mocht.

De actrice werd opgewacht door tientallen fotografen en stapte vervolgens in een taxi. De 27-jarige Bynes, die vorig jaar al in de problemen kwam wegens rijden onder invloed, heeft een waarschuwing gekregen dat ze in juli echt voor de rechter moet verschijnen, anders volgt een arrestatiebevel.

De actrice, onder meer bekend van de films Easy A en Hairspray, werd aangehouden nadat ze in de hal van haar appartementencomplex een joint had gerookt. Ook zou ze een waterpijp uit het raam hebben gegooid toen de politie haar woning binnenkwam. Volgens TMZ beweert Bynes dat ze niet een waterpijp maar een vaas uit het raam gooide.

Toen Bynes werd gearresteerd droeg ze een pruik met lang blond haar. Uit haar arrestatiefoto blijkt dat ze met de pruik haar korte coupe verbergt. De actrice, die eerder al een deel van haar hoofd kaal heeft geschoren, heeft haar haar tot een paar centimeter afgeknipt.

[NOVUM]