Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘Christina Aguilera keert terug in The Voice’

Christina Aguilera keert mogelijk terug in het vijfde seizoen van de Amerikaanse versie van The Voice. De zangeres sloeg het vierde seizoen over.

Christina Aguilera keert mogelijk terug in het vijfde seizoen van de Amerikaanse versie van The Voice. De zangeres, die het vierde seizoen oversloeg, krijgt naar verluidt zo’n twaalf miljoen dollar om weer op de draaiende stoel plaats te nemen. Dat verklappen ingewijden aan het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter.

Aguilera is in het vierde seizoen van de talentenjacht, dat momenteel in de Verenigde Staten wordt uitgezonden, vervangen door Shakira. Ook Usher is voor het eerst in de serie te zien. Hij coacht in plaats van Cee Lo Green.

Producent Mark Burnett liet eerder al weten dat het lastig is om sterren in het programma te krijgen. “Het zijn artiesten die toeren, dus het is een kwestie van balans vinden in de schema’s.” Coaches Adam Levine en Blake Shelton zijn er vanaf het eerste seizoen bij.

[NOVUM]