Search
Close this search box.

Ex Kluivert onder gearresteerden Hollands netwerk

Angela van Hulten, de ex van Patrick Kluivert, is een van de tien verdachten die maandag zijn aangehouden. Dat bevestigt een woordvoerder van het OM.

Angela van Hulten, de ex van Patrick Kluivert, is een van de tien verdachten die zijn aangehouden in verband met een grootschalig onderzoek naar een Nederlandse misdaadorganisatie. Dat bevestigde een woordvoerder van het Openbaar Ministerie maandagavond.

Van Hulten heeft naar verluidt een relatie met Danny K., die als een van de hoofdverdachten geldt in de zaak. Ze zou zwanger van hem zijn. Van Hulten heeft ook al drie kinderen met Kluivert.

In totaal werden maandag zeven mannen en drie vrouwen opgepakt, onder wie ook de bekende topcrimineel Willem Holleeder. De tien worden verdacht van deelname aan een misdaadorganisatie die zich vermoedelijk sinds 2009 bezighield met witwassen, afpersing, zware mishandeling, bezit van vuurwapens en handel in harddrugs.

[NOVUM]