Search
Close this search box.

Geobsedeerde fan Taylor Swift gearresteerd

Een fan van Taylor Swift is in de nacht van dinsdag op woensdag in de boeien geslagen. Een 22-jarige man uit Chicago wilde het huis van Swift binnendringen

Een fan van Taylor Swift is in de nacht van dinsdag op woensdag in de boeien geslagen. Een 22-jarige man uit Chicago zou volgens de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ van plan zijn geweest om het huis van Swift binnen te dringen om haar te ontmoeten.

De man werd om 02.00 uur opgepakt toen hij uit de zee, vlakbij het huis van Swift in Rhode Island, kwam lopen. De fan gaf toe dat hij een poging had gedaan om zwemmend bij de villa te komen. Bronnen vertellen aan TMZ dat hij weer omkeerde nadat hij bij het huis beveiligingsmensen zag. Hij zou enkele kilometers hebben gezwommen.

De fan van de countryzangeres wordt nog vastgehouden. Agenten hebben contact opgenomen met de beveiliging van Swift om de situatie te bespreken.

Het is niet de eerste keer dat de zangeres last heeft van een geobsedeerde fan. Eind vorig jaar deed een man een poging haar huis in Nashville binnen te dringen. Ook hij werd in de kraag gevat door de politie.

[NOVUM]