Zoek
Sluit dit zoekvak.

George Michael uit voorzorg nog in ziekenhuis

George Michael verblijft uit voorzorg nog in een Brits ziekenhuis. De zanger was donderdag betrokken bij een auto-ongeluk op de snelweg, hij raakte lichtgewond.

George Michael verblijft uit voorzorg nog in een Brits ziekenhuis. De 49-jarige zanger was vorige week betrokken bij een auto-ongeluk op de snelweg, hij raakte lichtgewond. “We willen benadrukken dat de opname enkel uit voorzorg is ter observatie”, vertelde een woordvoerder van de zanger aan de BBC.

“Hij heeft een aantal bulten en kneuzingen aan zijn hoofd en daarom houden ze hem hier, om hem in de gaten te houden”, lichtte de zegsvrouw toe. Volgens haar gaat Michael goed vooruit. “Het gaat beter met hem, hij krabbelt op en kijkt ernaar uit weer naar huis te gaan.”

Michael was donderdagavond betrokken bij een auto-ongeluk op de Britse snelweg. De zanger reed zelf niet, wat er precies gebeurd is, is niet duidelijk. Een ambulancebroeder laat de BBC weten dat Michael volledig bij bewustzijn was. “Hij lag op de weg toen de ambulance arriveerde. Hij moest behandeld worden aan een hoofdwond en was ook tijdens die behandeling bij bewustzijn.”

De voormalig Wham!-zanger werd met een helikopter naar een ziekenhuis gebracht. Wanneer Michael het hospitaal mag verlaten, is nog niet duidelijk. In 2011 lag de zanger lange tijd in Oostenrijk in het ziekenhuis vanwege een zware longontsteking. Die periode maakte veel indruk op Michael, die naar eigen zeggen moest vechten voor zijn leven.

[NOVUM]