Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gordon zet ‘dikke streep’ onder LA, the Voices

Gordon heeft geen hoop meer op een verzoening tussen hem en LA, the Voices. “Ik had er slapeloze nachten van, maar nu heb ik er een dikke streep onder gezet.”

Gordon heeft geen hoop meer op een verzoening tussen hem en zijn ex-collega’s van Los Angeles, the Voices. “Ik had er slapeloze nachten van, maar nu heb ik er een dikke streep onder gezet”, zegt de zanger tegen het AD.

De 44-jarige zanger stapte in maart uit de groep en ligt met de overige leden in de clinch over voorwaarden waaronder ze verder mogen als Los Angeles, the Voices. “Ik stap ertussenuit, mijn advocaat gaat de zaak nu verder afwikkelen. Ik heb een contract, alles staat op papier. Het is nu aan de rechter.”

Gordon speelt met het idee om andere leden voor de zanggroep te zoeken. “Ik moet toch wat? Ik ben gewoon goed in het samenstellen van groepen, zie mijn jurywerk.” Een tv-programma rond de zoektocht ziet hij wel zitten. “Ja, dat heb ik al geopperd bij RTL, maar die hebben al zo veel talentenjachten.”

[NOVUM]