Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lohan blijft voorlopig in ‘verkeerde’ afkickkliniek

Lindsay Lohan heeft zich gemeld bij een afkickkliniek die niet is goedgekeurd door justitie. Er is een onderzoek ingesteld en zij blijft zolang in de kliniek.

Lindsay Lohan heeft zich gemeld bij een afkickkliniek in Los Angeles. Ze moet negentig dagen doorbrengen in een kliniek, naar aanleiding van een overeenkomst die ze sloot met justitie. De 26-jarige actrice heeft zich donderdag echter laten opnemen in een instelling die vooraf niet is goedgekeurd door justitie. Daardoor houdt ze zich niet aan de afspraken en moet ze mogelijk de gevangenis in.

Haar advocaat was donderdag in de rechtbank om de zaak te bespreken. De rechter heeft een onderzoek ingesteld naar de kwestie en wil voor 10 mei horen of Lohans verblijf in Morningside Recovery wel of niet is goedgekeurd. De actrice blijft zolang in de kliniek zitten.

Lohan ging in maart in op het voorstel van justitie om een afkickkliniek in te gaan, om een zwaardere straf te voorkomen. Ze zat in de problemen door tegen de politie te liegen over een aanrijding, terwijl ze nog te maken met voorwaarden uit haar proeftijd.

[NOVUM]