Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nick & Simon met plezier terug naar de basis

Nick & Simon vinden het leuk om ’terug naar de basis’ te gaan in Die Suid-Afrikaanse Droom. “Je wordt helemaal teruggeworpen op de vraag: wat kan je eigenlijk?”

Nick & Simon vinden het leuk om weer ‘helemaal terug naar de basis’ te gaan. In Die Suid-Afrikaanse Droom reizen ze af naar Zuid-Afrika in een poging daar indruk te maken met hun muziek. In een land waar ze onbekend zijn, moeten ze zich opnieuw bewijzen.

“Je wordt helemaal teruggeworpen op de vraag: wat kan je eigenlijk?”, zei Nick Schilder donderdagavond in De Wereld Draait Door. Hij vond erg plezierig om te ondervinden ‘hoe leuk het is om je weer even te ‘resetten”. “Om helemaal terug naar de basis te gaan.”

De reis smaakt best naar meer voor het duo. “Er is nu bijvoorbeeld een grote radiozender die ons nummer Julia aan het draaien is”, aldus Nick. “Maar je moet wel elke keer twaalf uur het vliegtuig in.”

De eerste aflevering van Die Suid-Afrikaanse Droom wordt woensdag uitgezonden. Het is het vervolg op The American Dream, waarin Nick & Simon door de Verenigde Staten trokken.

[NOVUM]