Zoek
Sluit dit zoekvak.

Red 3 nu al in de maak

Red 2 moet wereldwijd nog in de bioscoop verschijnen maar de makers hebben nu al een vervolg aangekondigd. Er wordt momenteel gewerkt aan het scenario.

De actiekomedie Red 2 moet nog in de bioscoop verschijnen maar de makers hebben nu al een vervolg aangekondigd. Jon en Erich Hoeber, de broers achter de scenario’s van Red en Red 2, zijn voor filmmaatschappij Summit Entertainment in de weer met een script voor Red 3. Dat schrijft het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter.

Over de cast is nog niets bekend. Bronnen beweren dat de productie al in januari van start kan gaan als het scenario wordt goedgekeurd.

Red, dat is gebaseerd op de gelijknamige stripreeks van Warren Ellis en Cully Hamner, gaat over gepensioneerde geheimagenten die weer in actieve dienst treden en de vloer aanvegen met hun jongere collega’s. In de eerste film speelden Bruce Willis, Helen Mirren, Morgan Freeman en John Malkovich de hoofdrollen. De film haalde wereldwijd bijna tweehonderd miljoen dollar op.

In Red 2 is alleen Morgan Freeman niet van de partij. Daarentegen bevat de cast wel nieuwe grote namen, zoals Anthony Hopkins en Catherine Zeta-Jones. De film verschijnt in augustus in de Nederlandse bioscoop.

[NOVUM]