Search
Close this search box.

‘Tiësto is ’s werelds rijkste dj’

Tiësto is de rijkste dj van de wereld. Dat berekende het Amerikaanse Celebrity Networth. Tiësto voert de lijst aan met een vermogen van 75 miljoen dollar.

Tiësto is de rijkste dj van de wereld. Dat berekende de Amerikaanse site Celebrity Networth, die bijhoudt wat sterren verdienen. Tiësto voert de lijst dit jaar aan met een geschat kapitaal van 75 miljoen dollar. De heren van Daft Punk volgen met zestig miljoen op de tweede en derde plek.

Ook vorig jaar stond Tijs Verwest uit Breda, beter bekend als Tiësto, bovenaan de lijst van ’s werelds rijkste dj’s. Toen schatte Celebrity Networth het vermogen van de Nederlander op 65 miljoen dollar. De site baseert zich onder meer op muziekverkopen, opbrengst van tournees, verkoop van merchandise en inkomsten uit royalties.

Tiësto is niet de enige Nederlander in de lijst, Armin van Buuren staat met een geschat vermogen van veertig miljoen dollar op nummer zeven. Ferry Corsten staat op de zestiende plek met negentien miljoen dollar en Afrojacks elf miljoen is goed voor de 26e positie.

[NOVUM]